Home › Omgeving

Omgeving

Vanuit Varsselder start u diverse mooie fietsroutes, zoals bijvoorbeeld de kastelenroute. De Achterhoek is door het Fietsplatform uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland.

Omgeving

De Dru Cultuurfabriek is zeker een bezoekje waard. In dit monumentale industrieel erfgoed vindt u onder meer een theater, een poppodium, het ICER innovatiecentrum en het Schaftlokaal voor een hapje en een drankje. www.drucultuurfabriek.nl

 

Omgeving

De Montferlandse bossen zijn prachtig om te wandelen, paard te rijden of te mountainbiken. Ook voor de lopers van het Pieterpad is mooi plekje een leuke tussenstop om even bij te komen.

Omgeving

Winkelen en naar de markt in Doetinchem, een bezoekje aan de vele antiek en brocante zaakjes in de directe omgeving of wandelen langs de Rijn bij Emmerich op de promenade.

Omgeving

Een dagje wellness bij Palestra. Palestra biedt diverse Finse sauna's, stoom- en bubbelbaden, een zwembad, diverse afkoelmogelijkheden een lounge en een a-la-carte restaurant. www.palestra.nl

Omgeving

Vlakbij vindt u de recreatieplassen Stroombroek en Slootermeer. Het Slootermeer bevindt zich op loopafstand van mooi plekje.

 

Of genieten van een goed glas wijn bij één van de Achterhoekse wijnboeren!

Omgeving